• FAQ

  Veelgestelde vragen én antwoorden :)

  Betaling en Annulering

   

  Ontvang ik een factuur?

  Zakelijke en particuliere klanten ontvangen een factuur per e-mail, direct na het inplannen van het eerste gesprek. Deze factuur heeft een betalingstermijn van 14 dagen.

   

  Ik ben verhinderd, wat nu?

  Ben je onverhoopt verhinderd voor een afspraak? Dat kan gebeuren. Geef je verhindering minimaal 2 dagen van te voren door, dan verzetten we je afspraak naar een nieuwe datum. Annuleer je binnen 48 uur je afspraak of kan/wil je hem niet verplaatsen? In dat geval vervalt er 1 afspraak en betaal je dus voor dit uur dat niet is doorgegaan.

   

   

  Vergoeding

   

  Komen de kosten in aanmerking voor een vergoeding?

  Wanneer je hulpvraag ontstaat door situaties in je werk of werkgerelateerde ontwikkelingswensen, dan is de werkgever soms bereid om te kosten te betalen. Of een gedeelte daarvan voor zijn rekening te nemen. Daarnaast bieden de meeste werkgevers tegenwoordig een vrij te besteden budget of vergoeding aan voor persoonlijke coaching of duurzame inzetbaarheid van medewerkers. Vraag er eens naar op je werk.

  NB: Ik ben geen psycholoog. Je afspraken komen daarom niet in aanmerking voor een vergoeding van je zorgverzekeraar.

   

   

  Kosten

   

  Korting

  Er wordt geen korting toegepast op het tarief bij afname van meerdere sessies of deelname aan meerdere trainingen. De investering is zorgvuldig vastgesteld op basis van kennis en ervaring.

   

  Om naast mijn werk voor en met particulieren/professionals, managers en organisaties mijn expertise ook beschikbaar te kunnen stellen voor mensen die hier geen budget voor beschikbaar hebben, besteed ik een aantal uren per week aan vrijwillig advies & coaching bij projecten binnen de zakelijke dienstverlening, muziek- en mediaproducties en in de richting van filosofie. En doe ik mijn bijdrage aan een goed doel, dat in lijn ligt met mijn eigen 'beliefs' in de richting van bewustzijn, zingeving en verwondering. 

   

  Andere vragen?

   

  Stel ze via het contactformulier. Je ontvangt dan z.s.m. een antwoord.

All Posts
×