• JACKLIN GOVERDE

  COACHING, TRAINING & ADVIES

  Personal Coach, Trainer en Adviseur

  "En ze noemen me ook wel eens: softskills regisseur, trainer persoonlijke effectiviteit, creatieve perfectionist, lifestyle coach, communicatie specialist, hands-on manager, te eerlijk, te zen, eigenwijs, cliché, sensitief en mens."

   

  Expertises

  Mind gedachten & geluk
  Words communicatie & focus
  Actions zingeving & flow

   

  Ruim 15 jaar werkervaring met advies en management van projecten voor organisaties 'is al geregeld!' en persoonlijke coaching & training mét Jacklin. Altijd op zoek naar kennis door het begeleiden van veranderprocessen, uren supervisie en gebeurtenissen in het leven.

   

  Blij, wanneer ik mensen verder kan helpen en we ideeën kunnen realiseren.

  Personal Coaching

  Gedachten, Gedrag en Gewoontes

  Ik geloof dat je coachen vooral als plezierig en prikkelend moet ervaren. Gericht op inzicht, zelfkennis en daadwerkelijke (gedrags)verandering - in je werk en persoonlijk. Zo wordt je leven op alle gebieden leuker en makkelijker. Mijn expertise ligt op drie gebieden: mind, words en actions. We voeren samen 1 of meerdere gesprekken. Hierdoor komt er beweging op de gebieden waarin je bent vastgelopen of in de dingen die jij wilt doen!

  Zelfverbetering & Filosofie

  Publicaties & Projecten

  In de afgelopen jaren heb ik samengewerkt met een diversiteit aan mensen. Daarnaast gaf ik les en training, zorgde ik voor het idee en de realisatie van het zelfhulpboekje 'Helemaal Jezelf' en werkte ik aan de productie van 'Alles over niets' en 'Who is Alice' over filosofie en non-dualiteit.

  'is al geregeld!'

  Creatief Producer, Manager & Adviseur

  ‘is al geregeld!’ helpt organisaties bij de uitvoering van projecten, evenementen en mediaproducties met hands-on Management & Advies, marketing, communicatie en PR.

   

  En voor wie dat niet genoeg is: ook met Trainingen in Efficiëntie, Focus, Productiviteit en Persoonlijk Leiderschap & Business Coaching & Business Meetups en advies, voor als jij als manager of ondernemer wilt werken aan je persoonlijke doelstellingen en de ontwikkeling of zichtbaarheid van je bedrijf.

  Workshops & Training

  Communicatie, Online Media, Timemanagement

  Training draait om kennis opdoen, skills leren en structurele gedragsverandering. In een dagdeel krijg je praktische handvatten en technieken aangereikt. Tevens helpen we je om dit in de praktijk te brengen, zodat je er direct wat aan hebt én er zelf plezier aan blijft beleven. Je kan je (open) inschrijven als individu voor een bepaalde locatie OF een unieke training aanvragen voor je eigen (besloten) groep.

  Heb je een vraag of wil je een afspraak inplannen?

  Laat hier je gegevens achter dan neem ik contact met je op.

All Posts
×