• PERSONAL COACHING | mét Jacklin

   

  Coaching is erop gericht om een persoon of situatie in positieve zin te veranderen.

  Daarom hoeft er niet eerst een probleem te zijn, voordat je aan de slag gaat met persoonlijke ontwikkeling.

   

  Zelfontwikkeling begint het vaak bij een idee, wens of doel dat we willen realiseren.

   

  Door te kijken naar feiten en kennis krijg je inzicht. En vervolgens gaat het er om wat je ermee doet. Als we met aandacht kijken naar de wereld, anderen en onszelf zien we de wisselwerking tussen inzicht en gedrag. Dat is de 'sweet spot'. De plek waar verandering begint, dingen meer 'vanzelf' gaan en je er plezier in krijgt om er echt iets mee te doen.

   

  Persoonlijke coaching helpt je om, met je eigen kennis, een verandering door te voeren.

   

  Verandering wil niet zeggen dat iets niet goed is. Het zegt enkel dat je het 'anders' wilt gaan doen. Je gaat je grenzen, kaders en overtuigingen verkennen, om zelf te komen tot een structurele gedragsverandering. De focus ligt op het realiseren van een positieve verandering van je gedrag, gedachtes en gewoontes, zodat jij je eigen doelen gaat bereiken.

   

  Wanneer de activiteiten in je werk en leven gericht zijn op een doel dat voor jou belangrijk is - iets wat je graag wilt bereiken - dan geeft dat waarde aan de kleine dingen die je dagelijks doet. Het zorgt voor energie, plezier en 'zin' in je leven. Wanneer je aandacht geeft aan wat er bij jou gebeurt en hoe dat werkt, zal je als vanzelf gaan en blijven bewegen.

   

  En het is precies daarom dat ik geloof dat persoonlijke coaching moet gaan over de combinatie en de samenwerking tussen gedachtes, gedrag en gewoontes >> mind, words, actions!

   

   

  EEN COACHGESPREK

   

  We gaan kort kennismaken vooraf en dan plannen we een afspraak is. Tijdens de afspraak help ik je om jouw vraag, probleem en behoefte helder te krijgen. We analyseren en reflecteren. En vervolgens trekken we conclusies.

   

  Is het zo simpel?

  Ja, zo simpel is het dus. Of in elk geval klinkt het vaak zo simpel. In veel gevallen weet je ook wel ongeveer hoe het allemaal een beetje werkt. Maar gaat het er natuurlijk toch om dat je het dan nog moet gaan doen. En daar ga ik je bij helpen.

   

  Verandering begint bij doen.

  Ik houd van een praktische aanpak en ben nuchter, direct en niet-zweverig. Dat wil niet zeggen dat ik niet praat over gevoelens of sensitiviteit (integendeel zelfs), maar ik maak dingen graag concreet en breng gesprekken terug naar acties. Elk gesprek biedt je daarom - indien gewenst - ook de nodige handvatten, oefeningen en praktische tips die je direct kunt gaan toepassen. Wil je liever juist even helemaal niets doen en zoek je een luisterend oor? In dat geval is een gesprek het enige wat we 'doen'.

   

  Persoonlijke coaching mét Jacklin

  Of het nu gaat om 1 - niet al te zwaarwichtig - gesprek waarin we zorgen voor overzicht en inzicht in jouw situatie. Of dat je kiest voor het 3-afspraken-pakket, om in meerdere sessies - resultaatgericht - aan de slag te gaan. We komen snel terzake, of tot het echte gesprek en de gewenste actie, om verandering te realiseren.

   

  Dat is soms dus in 1 gesprek.

  Maar je kan er ook voor kiezen om een langere periode samen aan de slag te willen gaan.

   

   

  3-GESPREKKEN-PAKKET

   

  We voeren samen drie gesprekken van een uur. Zonder uitvoerige intake.

  We gaan kort kennismaken vooraf en dan plannen we de eerste (van 3) afspraken in. In die drie uur help ik je jouw vraag, probleem of behoefte helder te krijgen. We analyseren en reflecteren. En vervolgens trekken we conclusies & gaan we over tot actie!

   

  Waarom op deze manier?

  In feite kun je de beschikbare tijd invullen zoals het jou het beste uitkomt en ik geloof dat dat helpt om het ook leuk te maken en te zorgen dat je het ook gaat volhouden. Je ‘koopt’ drie gesprekken. Hoe je die uren wilt indelen, bepaal je zelf. Zo weet je waar je aan toe bent en dat we snel terzake komen.

   

  Het 3-gesprekken-pakket is overzichtelijk, toegankelijk, niet al te zwaarwichtig en resultaatgericht.

  Ik garandeer je dat er door deze gesprekken iets gaat veranderen in jouw leven of werk.

  Dat er beweging komt in de dingen waarin je bent vastgelopen of die graag wilt doen.

   

  Heb je na die drie uur behoefte aan nog meer coaching?

  Prima. Dan boek je er een paar uur bij.

   

  We gaan direct aan de slag

  Na een telefonische kennismaking plannen we het eerste gesprek. Tijdens deze fysieke afspraak gaan we direct aan de slag.

   

   

  En we hebben ook telefonisch contact

  We houden het tempo aan dat jou het beste past en de manier die voor jou het beste werkt.

 • PERSONAL COACHING (N)IETS VOOR JOU?

  • Voel jij je prettiger in een groep? Of wil je graag specifieke vaardigheden ontwikkelen? Of je verdiepen op een thema? Dan is een TRAINING van 1 dagdeel echt iets voor jou!
  • Ben jij ondernemer en wil je niet alleen werken aan je persoonlijke doelen en leiderschapskwaliteiten, maar ook aan de marketingcommunicatie en de ontwikkeling van je bedrijf? Dan is een BUSINESS MEETUP waarschijnlijk meer iets voor jou.

 • Stel je vraag

  Stuur me gerust een berichtje met je vraag of voor een kort, vrijblijvend en kosteloos, telefonisch gesprek. Je mag me hiervoor gewoon bellen, appen of SMS'en op: 06-18287450 of hieronder een bericht achterlaten op het contactformulier.

  Amsterdam
  Haarlem
  Boxmeer
  Uden
  Venray
  +31618287450
All Posts
×