• VOOR WIE

  Ik werk met iedereen die zelf iets wil veranderen

  Als communicatiemanager, trainer en personal coach heb ik voor en met uiteenlopende organisaties en mensen gewerkt. In het algemeen zou je kunnen zeggen dat mijn expertise zich toespitst op drie doelgroepen:

   

  MANAGER, ONDERNEMER, PERFORMER

  Je werkt professional voor diverse organisaties of zelfstandig, je bent eigenaar van een (groeiende) onderneming, manager van een team of performer (spreker, artiest) en in de bloei van je carrière. Je wilt succesvol zijn: het beste uit jezelf halen en de mensen om je heen. Daarom wil je jezelf continue ontwikkelen. Dit vraagt om een flinke inspanning. Je geniet van alles wat er gebeurt, maar in periodes ervaar je ook veel druk. Je zoekt dan ook regelmatig naar de balans tussen werk en privé.

   

  YOUNG PROFESSIONAL, MILLENIAL, GENERATIE Y/Z

  De kernwoorden? Veel energie, ambities, keuzes en mogelijkheden. Maar ook: beperkte tijd, zowel qua werk als privé. Veel aandacht voor prioriteiten stellen en communicatie. Hoe maak ik nou echt verbinding? En hoe bepaal ik aan wat (of wie) ik mijn tijd besteed?

   

  PROFESSIONAL MET EEN SABBATICAL, BEWUST NIET-WERKEND, HSP & ENERGIEKE PERSONEN

  Je bent bezig met loopbaangerelateerde-, ondernemers-, privé- of lifestyle vraagstukken. Wat zijn je wensen? Wat zou je willen leren? Wat zou je willen doen? Of welke doelen zou je willen bereiken? Hoe zorg je voor balans,voor tijd voor jezelf, voor een goed gevoel over jezelf en de dingen die je doet? Hoe kun je jouw talent zo goed mogelijk aanwenden?

  We gaan in op thema's zoals

   

  • Je bent voor je gevoel nooit klaar. En over wat je doet, ben je eigenlijk nooit echt tevreden. 
  • Je hebt het idee dat je geleefd wordt en loopt altijd achter de feiten aan. Je hebt geen tijd voor dingen die je graag wilt doen.
  • Je wilt je onderneming ontwikkelen, maar hebt zelden voldoende tijd om eens te kijken naar welke doelen je wilt bereiken, hoe je dit vertaalt naar concrete acties en hoe je die vervolgens ook allemaal kan gaan doen. Wat zijn je doelstellingen? Hoe breng je focus aan?
  • In bepaalde situaties ervaar je stress. Je kunt de zaken dan even niet goed overzien of hebt er helemaal geen grip op.
  • Je hebt weleens het gevoel dat je weinig invloed hebt op situaties die je graag zou willen veranderen. Je zoekt naar tools om daarmee om te gaan. 
  • Je verliest veel tijd aan uitstelgedrag.
  • ‘Daar zou ik wel eens over willen sparren’ is een gedachte die regelmatig in je opkomt. Omdat je graag een luisterend oor of klankbord hebt voor advies.
  • Alles is oké en toch voel je je vaak onrustig of ontevreden.
  • Je ziet jezelf herhaaldelijk vervallen in onhandige, ongezonde en contraproductieve patronen. 
  • Regelmatig pieker je. Alleen. Je zou dingen graag eens hardop bespreken. En daarna doorpakken... of juist vergeten?
  • Er gebeurt even erg veel tegelijkertijd. Of je staat in de startblokken voor een grote verandering in je leven. Een verhuizing, ander werk, een nieuw leven in een vreemde stad of in het buitenland. Je weet niet zo goed waar je moet beginnen en je voelt je regelmatig alleen.
  • Je hebt nooit tijd en loopt altijd achter de feiten aan. De lijst met ongelezen berichten op je telefoon wordt alsmaar langer en je mailbox puilt uit. Maar ja, 'het is gewoon niet anders.'
  • Je stopt met werken en hebt geen idee hoe je straks je dagen moet invullen.
  • Je zoekt een nieuwe baan of denkt dat het tijd is om verder te gaan. Maar weet je dat zeker? En welke kant moet je dan op? Wat zijn jouw kwaliteiten?
  • Je hebt vanalles geprobeerd; meditatie, yoga, nondualiteit etc en eigenlijk weet je nog steeds niet wat voor jou nu waar is en hoe je het beste met dingen om kan gaan. Je blijft piekeren en wilt eigenlijk graag wat vaker een blij gevoel.
  • Er is zoveel dat je zou willen zeggen, tegen een bepaalde persoon of tegen meerdere mensen. Maar je vindt het moeilijk om een (lastig) gesprek met de ander aan te gaan.
  • Prikkels zijn goed, die laten je bewegen en daardoor beleven. Hoe zorg je voor de balans tussen de -voor jou- juiste prikkels en het overprikkeld worden?

   

  Herken je hier iets van? Mooi! Dan ben je bij mij aan het juiste adres ;)

 • Personal Coaching mét Jacklin

  Ik help je om zelf veranderingen te realiseren.

  Met meer dan 15 jaar ervaring binnen diverse organisaties, op zowel uitvoerende als management posities en met ruim 5 jaar ervaring als adviseur, trainer en in personal coaching, werk ik zelfstandig - en onafhankelijk - met jou. Én werk ik graag samen met gerenommeerde organisaties en freelancers uit een groot netwerk om je alle handvatten te kunnen bieden die gewenst of nodig zijn.

   

  Naast praten, zijn er namelijk ook dingen die je kan doen.

  Samen is dat gemakkelijker - en leuker - dan alleen.

   

  Ik kijk er naar uit om je te ontmoeten!

All Posts
×