Coaching

Ontwikkelgerichte professionele begeleiding: zodat je zelf de gewenste verandering kan gaan realiseren.

Het ontwikkelen van skills die je helpen om betere gesprekken te voeren, manieren om een betere balans tussen werk/privé te creëren en focus aanbrengen op de voor jou juiste dingen, is een goed startpunt voor verandering. Echter persoonlijke en professionele ontwikkeling beperkt zich niet tot dat wat we onszelf kunnen of willen aanleren. Het gaat ook en vooral over wie je (vandaag de dag) bent en hoe je juist dat inzet in wat je doet. Je gedachten en gedrag zijn van invloed op waar je nu staat. En zijn het startpunt voor hoe je vanaf hier verder kan komen.

Coaching met mij is voor mensen die de diepte in willen met zichzelf en die ondertussen ook af en toe behoefte hebben aan concrete tips & advies over situaties waar je nu tegenaan loopt in je werk en leven.

Ik werk freelance en interim (voor een vast aantal uren per week of incidenteel/op afroep) als HR-Manager, Adviseur, Vertrouwenspersoon en Coach. Binnen organisaties werk ik op het snijvlak van communicatie, HR en coaching. Daarbij schakel ik tussen strategie, operatie en training. Ook ontwikkelde ik een trainingsprogramma dat voor teams ingezet kan worden, faciliteer ik workshops en coach & begeleid ik daarnaast ook individuen die ergens tegenaanlopen in hun werk/leven of die zich willen ontwikkelen.Meer lezen over mijn werk binnen organisaties? Bezoek dan de pagina over Communicatie of HR.

Meer informatie over persoonlijke ontwikkeling & 1-op-1 coaching voor particulieren en professionals? Stuur me dan een berichtje mail@metjacklin.nl of stel je vraag even aan me via WhatsApp op +31618287450.

terug naar home

Wat anderen zeggen over Coaching met Jacklin:

Jacklin stelde scherpe vragen en hield me op subtiele en prettige wijze een spiegel voor over mijn woordkeuzes of bepaalde patronen die ik (on)bewust herhaal. Ze hielp me hiermee nieuw inzicht te geven in hoe mijn zienswijze en keuzes tot een andere mindset kunnen leiden. De coachingssessie an sich (al voelde het zeker niet geforceerd) maakt dat het voelt alsof ik me in een serieuze manier naar mezelf moet gaan kijken of er iets mee moet gaan doen. Jacklin is een hele fijne gesprekspartner die het – soms confronterende en met regelmaat zwaarwichtige - proces van ontdekking luchtig maakte en ook met veel gevoel van humor, die ik van haar gewend ben. Ik raad haar coachingdiensten aan aan iedereen die vastloopt in werk of privé situaties en die een sparringpartner zoekt die andere invalshoeken kan belichten, waardoor ze geholpen zijn met nieuwe handvatten om zelf aan te slag te gaan met hun vraagstuk. En het is sowieso verhelderend!

Linda I.

Creative Content specialist bij Hello Energy