HR

HR-Management gericht op People en Culture: met daadkracht, heldere HR instrumenten en het faciliteren van belangrijke gesprekken.

HR-Management

Organisaties die geen fulltime HR Manager of medewerker in dienst hebben, huren mij in als externe HR Manager & Adviseur voor een vast aantal uren per week.

De taken die ik uitvoer voor en met organisaties zijn o.a. HR-gesprekken zoals; exitgesprekken, sollicitatiegesprekken, contractonderhandelingen, mediation en begeleiding bij ziekte of afscheid, functionerings-, beoordelings en ontwikkelgesprekken. Maar ook het op orde krijgen en houden van het personeelsdossier, personeelsreglement, en andere HR middelen. Ik ben er voor medewerkers om hen op te vangen en te begeleiden en voor de eigenaars/ondernemers en MT om hen te adviseren en ondersteunen bij het bouwen aan en het ontwikkelen van de interne organisatie.

Zowel structureel en fysiek op kantoor als incidenteel en op afstand.


Advies, Begeleiding en Coaching

Ook adviseer en begeleid ik organisaties die een specifieke hulpvraag hebben over o.a. zelfsturende teams, functieprofielen, rol- en doelbepaling, feedback en onderlinge communicatie en overlegstructuur. Kortom: hoe kom je tot een goed lopend team? In die gevallen is het maatwerk voor begeleiding binnen een bepaalde periode.

Ik ben als zelfstandige ook verbonden aan thermieq. Samen met Mirjam Lamark schreef ik een trainingsprogramma voor organisaties. En voor specifieke hulpvragen werk ik regelmatig en graag met haar en/of andere professionals uit mijn netwerk samen. We werken met een combinatie van ervaring en nemen wetenschappelijke inzichten vanuit diverse onderzoeken mee. Ook kijken we naar de industrie, de aard van het werk, de wensen, dynamiek en waarden van een organisatie. Zo beoordelen we wat nodig en passend is voor jullie situatie.

De praktijk is altijd leidend; wat we horen, zien en terugkrijgen nemen we altijd mee. Onvoorziene zaken die naar boven komen krijgen altijd aandacht als dat nodig is. Het ‘model’ vormt zich uiteindelijk namelijk pas echt van binnenuit!


Samenwerken en mij inhuren als freelance of interim HR-Manager? Neem contact op voor meer informatie of een kennismaking mail@metjacklin.nl.

Meer lezen over mijn werk binnen organisaties als Coach? Bezoek dan de pagina over Coaching.

Wil je meer informatie over 1-op-1 begeleiding bij persoonlijke ontwikkeling of een vrijblijvende intake inplannen voor coaching? Stuur me dan een berichtje per e-mail of stel je vraag even aan me via WhatsApp op +31618287450.

terug naar home

Wat anderen zeggen over Jacklin:

De 'Move Your Mind' workshop maakte voor mij inzichtelijk wat energie geeft op m'n werk en wat energie kost. Deze inzichten hebben mij het werk waarop ik solliciteerde teruggegeven.

Bas

Webredacteur