Communicatie

Communicatie Advies dat uit gaat van het authentieke verhaal: scherp op de boodschap en op hoe deze aansluit op wie we zijn.

Bedrijven huren mij in als part-time Communicatiemanager. Ik verzorg voor hen o.a. strategie, planning en coördinatie van campagnes en content bij externe communicatie. Of adviseer over het organiseren en inrichten van de day-to-day communicatie. En voor interne communicatie. Ik adviseer over en manage het inrichten en uitvoeren van de belangrijke informatie en het activeren en onderhouden van een prettige communicatieflow binnen de organisatie.

Ik schakel tussen strategie, operatie en training. Met als doel heldere communicatie!Samenwerken en mij inhuren als freelance of interim communicatiemanager? Neem contact op voor meer informatie of een kennismaking mail@metjacklin.nl.

Meer lezen over mijn werk binnen organisaties op het gebied van interne communicatie, people & culture en de interne organisatie? Bezoek dan de pagina over HR of Coaching.

Meer informatie over 1-op-1 sessies voor professionele communicatie; feedback geven en ontvangen, leren om beter lastige gesprekken te voeren, of de workshop over externe communicatie / content creatie? Stuur me dan een berichtje of stel je vraag even aan me via WhatsApp op +31618287450.

terug naar home

Wat anderen zeggen over Jacklin:

Met Jacklin heeft Rijnboutt de start gemaakt met het professionaliseren van haar PR&Communicatie. In de voorbije 5 jaar heeft Jacklin daarin een cruciale rol gespeeld en ontpopte ze zich tot een ware 'ideeenmachine'. Zo heeft zij een bepalende invloed gehad op de succesvolle koers van het ontwerpbureau. Jacklin is enthousiast, betrokken en ook als persoon heel prettig om mee samen te werken.

Frederik Vermeesch

Architect, Partner en Creatief directeur