De communicatie verbeteren

De communicatie verbeteren

Communicatie Advies dat uit gaat van het authentieke verhaal: scherp op de boodschap en op hoe deze aansluit op wie we zijn.

Iedere organisatie is ervan doordrongen: goede communicatie is de basis voor succes. Maar hoe breng je de boodschap krachtig over? Intern zowel als extern, on- én offline? Hoe baan je je een weg in het teveel aan communicatiekanalen, takenlijsten of ideeën? Vaak zien we door de bomen het bos niet meer. Of hebben we de kennis niet in huis.

Ik geef antwoord op communicatievragen door advies over bedrijfscommunicatie en ondersteuning bij communicatieprojecten, verandertrajecten, contentcreatie en public relations. Een adviseur en sparringpartner op strategisch gebied en coördinator bij het uitvoeren van taken en projecten. Hoe onderhoud je relaties? En hoe vertel je je verhaal? Ik adviseer en loop enige tijd met een project en de mensen mee.

Bedrijven huren mij in als part-time Communicatiemanager, extra communicatiekracht, tijdelijke vervanging, als externe adviseur en voor een ad interim opdracht.

– Communicatie mét Jacklin –

Diensten

Freelance Communicatie Kracht

Dit zoek ik

Contentsessies voor ZZP’ers en MKB organisaties

Dit zoek ik

Communicatie Coaching en Training

Dit zoek ik

Freelance Communicatie Kracht

Ik verzorg voor hen o.a. strategie, planning en coördinatie van campagnes en communicatieprojecten en planning en contentcreatie bij externe communicatie. Of adviseer over het organiseren en inrichten van de day-to-day communicatie, ondersteun in het facili...

Freelance Communicatie Kracht

Ik verzorg voor hen o.a. strategie, planning en coördinatie van campagnes en communicatieprojecten en planning en contentcreatie bij externe communicatie. Of adviseer over het organiseren en inrichten van de day-to-day communicatie, ondersteun in het faciliteren van een effectieve en efficiënte workflow.

(interne) Communicatie Coaching

Ook werk ik voor en met organisaties aan de interne communicatie. Daarbij geef ik advies over en manage het inrichten en uitvoeren van de belangrijke informatie en het activeren en onderhouden van een prettige communicatieflow binnen de organisatie. Denk h...

(interne) Communicatie Coaching

Ook werk ik voor en met organisaties aan de interne communicatie. Daarbij geef ik advies over en manage het inrichten en uitvoeren van de belangrijke informatie en het activeren en onderhouden van een prettige communicatieflow binnen de organisatie. Denk hierbij aan o.a. de overlegcultuur/structuur en gesprekscyclus, feedbackmomenten, manier van rapporteren en onderlinge communicatiestijlen, interne handboeken en instructies, en berichtgeving / HR-mail / Management berichten.

Contentsessies

ZZP’ers en MKB organisaties boeken mij voor maandelijkse of wekelijkse werksessies.
Daarin werken we samen aan communicatiestrategie (wat je wil bereiken en hoe je dat gaat doen), contentplanning (wat je wilt vertellen en wanneer je dat gaat doen), creatie (welke v...

Contentsessies

ZZP’ers en MKB organisaties boeken mij voor maandelijkse of wekelijkse werksessies.
Daarin werken we samen aan communicatiestrategie (wat je wil bereiken en hoe je dat gaat doen), contentplanning (wat je wilt vertellen en wanneer je dat gaat doen), creatie (welke vorm, beeld, tekst en kanalen daarbij passen) en het posten (eindredactie en checken of we op tijd op de ‘post’-knop drukken). Ik adviseer en coördineer, van idee tot en met uitvoering.

Met Jacklin heeft Rijnboutt de start gemaakt met het professionaliseren van haar PR&Communicatie. In de voorbije 5 jaar heeft Jacklin daarin een cruciale rol gespeeld en ontpopte ze zich tot een ware 'ideeenmachine'. Zo heeft zij een bepalende invloed gehad op de succesvolle koers van het ontwerpbureau. Jacklin is enthousiast, betrokken en ook als persoon heel prettig om mee samen te werken.

Frederik Vermeesch

Architect, Partner en Creatief directeur