People & Culture

Regie over je werk(leven) | MOVE YOUR MIND – in 4 sessies van inzicht naar acties

28 augustus 2020

Je gedachten en gedrag zijn van invloed op waar je nu staat. Hoe je naar jezelf, je werk en de wereld kijkt. En hoe je vervolgens handelt. Wat zou er gebeuren als je dit onderzoekt en als je je mind in beweging brengt?

Als er iets moet veranderen…

Soms lijkt het alsof je alleen bezig bent met wat ‘de wereld’ van je wilt, in plaats van dat jij doet waar je zelf gelukkig van wordt.

  • Neem jij jezelf mee naar het werk of laat je jezelf thuis?
  • Zit jij goed in je vel?
  • Doe je zinvol werk waar je energie van krijgt, waar je goed in bent en waarin je kunt ontwikkelen?
  • Of heb je het gevoel dat er NU iets moet veranderen, maar weet je niet zo goed wat?
  • Is voor jou het moment daar dat je er écht iets mee wil doen en het uit wil zoeken?

Waar wacht je op?

 

Schrijf je nu in voor MOVE YOUR MIND

MOVE YOUR MIND bestaat uit 4 middagen verspreid over een looptijd van 10 weken waarin je wordt uitgenodigd om te ontdekken wat je nu echt wilt, kunt, denkt en doet zodat je meer regie krijgt op je werk(leven). Het is een programma voor iedereen die tijd en ruimte wil maken om een stap verder te gaan. Daarvoor hoef je helemaal niets te hebben of te zijn. Je bent goed zoals je bent en je bent van harte welkom.

MOVE YOUR MIND (MYM)

MYM is een hands-on programma waarin je je dromen, krachten en energiegevers onderzoekt. Je wordt uitgedaagd om naar je gedachten en gedrag te kijken die van invloed zijn op waar je nu staat en hoe je naar jezelf, je werk en de wereld kijkt. We gaan aan de slag met de vraag: Waar wil je naar toe? Om te komen tot: Hoe ga je dat doen? En het – in die 10 weken – ook daadwerkelijk in de praktijk brengen.

Praktijkgericht

Want dat is waar jij het zelf ook moet doen. We delen kennis passend bij de momenten dat dit ondersteunend is. Met support van de groep en de trainers ga je 10 weken gericht aan de slag met jouw proces. Je toetst dit direct in de praktijk: van wensen of ideeën naar doelen met kraakheldere acties.

 

Wij zijn Mirjam Lamark (46) en Jacklin Goverde(38), twee ondernemende en nieuwsgierige professionals in coaching, communicatie en HR. We hebben elkaar gevonden door onze gezamenlijke interesse in hoe mensen leven en leren, denken en doen. We beschikken over een schat aan ervaring in het ondersteunen van mensen en het managen van de mens-kant binnen organisaties. Door onze kennis en ervaring te vertalen naar een eigenzinnig programma geven we hier een nieuwe waarde aan.

Wij mensen zijn gelaagd. We zijn nooit afgepeld. En kunnen zomaar ineens worden verwonderd. Duurzaam ontwikkelen en hierin investeren is essentieel voor plezier en beweging. We zijn doorgewinterde ervaringsdeskundigen die jou graag ont-moeten.

 

Lees meer en schrijf je NU in voor het MOVE YOUR MIND Trainingsprogramma van april in Amsterdam, vraag naar de data van de losse Focus your Mind workshops, of laat je gegevens achter voor interesse (mail@metjacklin.nl) of meer informatie. https://thermieq.nl/move-your-mind-training/

Ik heb de Focus Your Mind workshop bij Jacklin gevolgd. Het was een super interessante avond waarbij je stil staat bij de dingen die belangrijk zijn voor jou in het leven. Focus op wat écht belangrijk is. Het gaf meer inzicht in waar ik energie van krijg en wat soms onbewust energie vreet. Ik werd vervolgens uitgedaagd om te kijken naar welke keuzes ik maak in mijn werk en leven, en waarom. Jacklin stelt je soms dan net even die ene vraag meer, waardoor het werkt als een wake-up call. Fijn om te horen hoe/wat ik daar vervolgens mee kan doen. Ik ging naar huis met meer inzicht en praktische tips om de komende tijd te reflecteren en iets mee te gaan doen.

Severine Verhallen

Real Estate & Facilities Manager